ForsideFra vor egen verdenVi får ros fra uventet side...

Vi får ros fra uventet side…

-

Hej Knud.

Det er længe siden jeg sidst har været forbi sickpigs. Selv hører jeg til blandt dine fjender, er driftsleder for en stor smågrise producent. Jeg vil alligevel sende dig denne mail. For på et punkt, er jeg nød til at beundre din ihærdighed, og også takke dig, for at have bragt lys over en, også for mig, vigtig sag. Takket være dig ved alle nu hvem ”de 18” er (minus 1) Jeg har dermed bevis for at Hasse er ”medicinmand” nr. 1 på Sjælland, og at Danvet er den største risiko dansk svineproduktion har, for at opretholde konkurrence evnen. For uanset hvad vi gør, vil vi alligevel aldrig kunne konkurrere med brasilianerne på prisen. Fødevarer sikkerhed er det vigtigste parameter for os og Danvet er med til at underminere vores førsteplads. For forhåbentlig lærer politikkerne også lidt, det er jo klart for en hver. De er grossister. Jeg er helt bevidst om at du alene ønskede navnene frem for forbrugernes skyld, men jeg arbejder også for et mere gennemsigtigt system, som kan bringe lys over hvem der bruger meget og hvem der bruger lidt.

 

MVH:

Morten Jensen

Tolstrupvej 23

4330 Hvalsø

+4531670873

 


Ovenstående er bragt med Mortens Jensens tilladelse (red.)