ForsideCasesGylleramtDebat: Grundloven sat ud af kraft

Debat: Grundloven sat ud af kraft

-

Grundlovens ord om ejendomsrettens og boligens ukrænkelighed er tilsyneladende sat ud af kraft.skriver tre repræsentanter for Landsforeningen af Gylleramte i et læserbrev i Nordjyske. De fortsætter:

Nu må de ansvarlige på banen med tilbud om køb til den oprindelige markedspris eller en dækkende erstatning til familien, der nu i årevis har måttet holde døre og vinduer lukkede, specielt, når vinden er i vest, hvilket den som bekendt oftest er på disse breddegrader.

Miljøministeren, præsidenten for Dansk Landbrug og et folketingsmedlem for Venstre har ikke -trods besøg i nærheden og trods invitation – kunnet afse tid til at aflægge besøg hos den hårdt ramte familie. De 3 må ellers hver for sig siges at være principielt medansvarlige.

Kilde/link

Læs hele indlægget i Nordjyske