ForsideLederStem på Claudi

Stem på Claudi

-

På baller af rodemateriale til svin reklamerer Claudi for sit kandidatur til EU.


Eftersom landbruget og især svinebranchen i mange år har leveret gode historier til denne hjemmeside, er tiden nu kommet til at gøre lidt gengæld. Sickpigs.dk stiller gratis reklameplads til rådighed for svineerhvervets repræsentant nummer 1, Bent Claudi Lassen, som gerne vil i EU parlamentet. Han skal overtage pladsen fra den uærlige Niels Fusk – undskyld – Niels Busk, som blev afsløret i at snyde med tilskud til nogle arealer langs Limfjorden, som han ikke afgræssede som aftalt. Undskyld, som hans dyr ikke afgræssede som aftalt.

Stem på Claudi, så gavner du svineerhvervet og landbruget og sikrer at der bliver mindre natur – det billige skidt – og ringere vandmiljø i Danmark.

 

Reklamen er manipuleret af redaktionen…

Kilde/link