Lars Løkkes skandale-bilag

Sickpigs bringer her i åbenhedens ånd en del af de bilag, som lå til grund for Lars Løkkes bilagssag. Den handler om, at Lars Løkke som amtsborgmester i Fredensborg amt kørte privat i taxa for tusinder af skattekromer, åd og drak med vennerne og fik amtet til at dække løjerne.

 

Se taxabonner fra tiden som amtsborgmester her

Og her en oversigt med indledning af Uffe Thorndal

Og her en oversigt over Løkkes restaurantforbrug, hvor formålet var dunkelt og regningen blev betalt af skatteyderne.

Løkke greb personligt ind i en sag, hvor en landmand gerne selv ville slippe for stanken fra en ny stor gylletank og derfor helst ville have den placeret et stykke fra sin egen ejendom. Den kom så til at ligge tæt på to sommerhuse. Ejerne fik efter flere års retssag amtet dømt til at betale for at få tanken flyttet et stykke ud på marken og lidt væk fra sommerhusene. Lars Løkkes indflydelse fremgår af en intern mail, som avisen.dk kan fremlægge.

Kilde/link

Avisen.dk om gyllesagen her