Over 20.000 deltagere i demo mod industriel husdyrproduktion

Berlin den 21. januar 2012. Fra Deres udsendte medarbejder

De var der alle sammen. En farverig blanding  fra Greenpeace, WWF, Naturschuzbund, til De Grønne, økologiske småbønder, biavlere, veganere og mange andre små og store organisationer, der sammen med lokale initiativer imod nye svinefarme demonstrerede foran den tyske Bundestag i går den 21. januar i Berlin.

Den samlende parole var "Wir haben es satt" – som kunne oversættes "Vi har fået nok", hentydede til manglende dyrevelfærd, forurening og antibiotikaforbrug i den industrielle husdyrproduktion. Optoget fra Berlins nye moderne banegård til den tyske Bundestag bare 2 kilometer væk blev akkompagneret af talekor, trommeorkestre, fløjter og musik. Bemærkelsesværdigt var det, at mange af deltagerne tilhørte den ældre generation.

Phlere photografiske originaloptagelser fra Deres udsendte her

Kilde/link

Wir haben es satt!