Staten har 150 mio. ude at svømme i konkursboet efter svinefallent på Mors

 Svinefantasten Esper Goul, Mors, der er gået konkurs med en gæld på næsten en milliard kroner, efterlader sig et konkursbo, hvor staens skraldespandsselskab for konkursramte banker, Finansiel Stabilitet, har 150 millioner ude at svømme. Risikoen for, at en del eller alle pengene er tabt er overhængende. Skatteyderne betaler altså for svineeventyrerens vanvittige investeringer i underskudgivende aktiviteter. Landbrugsavisen skriver bl.a:

Den krakkede Fjordbank Mors, der ligesom FS Finans (den krakkede Roskilde Bank) er ejet af statens skraldespandsselskab for krakkede banker, Finansiel Stabilitet, har således gjort krav på 131,3 mio. kr., mens FS Finans A/S gør krav på 19,5 mio. kr. i den personlige konkurs. Dermed har staten gennem Finansiel Stabilitet gjort krav på 150,8 mio. kr. i konkursboet.

Kilde/link

Landbrugsavisen