ForsideAntibiotika og resistensDTU undersøger importeret fjerkrækød: masser af resistente bakterier

DTU undersøger importeret fjerkrækød: masser af resistente bakterier

-

 Skema fra rapporten


En delrapport fra en større prøvetagning af importeret kød viser meget store forekomster af resistente bakterier i kødet. I nogle partier af kød var al kødet inficeret. 

 "Dette er en delrapportering, der har til formål at danne grundlag for beslutninger om ændringer i projektet og er derfor ikke egnet til offentliggørelse." skriver man indledningsvis i rapporten med titlen " ESC i importeret fjerkrækød". Sickpigs har fået aktindsigt med henvisning til miljøoplysningsloven.

Den viden som fremgår af undersøgelsen, skal danne grundlag for at lave nye regler, sagde Justin Ajulfo fra fødevarestyrelsen til Politikern den 26 marts 2011. Læs her

Alla data i delrapporten kan ses her (58 sider)

 

Kilde/link

Se delrapporten her