Leder: Enhedsfars over det hele

Huhej hvor det går, Danmark vinder tre-nul over Tjekkiet og man finder igen forkert kød i hakkedrengene. Tavsheden fra de danske kødædere er larmende, de kyler kritikløst hvad som helst i krateret.

Hvem har nogen sinde stillet spørgsmål ved, hvad der er i såkaldt leverpostej eller medister? Alt muligt. Hjernemasse indgår i pølsefars, har jeg hørt. Blandt andet.

Svineblod bliver til fiskefoder, så dambrugsørreder får dejligt lyserødt kød. Ingen brokker sig.

Og det er faktisk kun medierne, der hidser sig op over, at der er gris i oksefarsen eller hest i lasagnen.

Danskene er tordnende lige glade, bare de ikke skal tygge. De har tilsyneladende alle sammen tabt deres tænder. Spegepølse og leverpostej, hakkebøf, frikadeller og såkaldt kødsovs kan faktisk slynges non stop ned i uden at belaste tyggemusklerne. Kartoffelmosen kan sprøjtes direkte ind i en blodåre.

Det er både hurtigere og nemmere, hak det hele til mos, hest og kalv, ko og gris. Rør det sammen og kør det igennem blenderen, så det kan sprøjtes direkte ind i danskerne, mens de drikker øl og  ser deres helte score mål og vinde tre nul.

Danmark er et lykkeligt land.