Laksebacon truer dansk svinebacon

Grisebacon til venstre, lasebacon til højre. Foto: MetroXpress
Grisebacon til venstre, lasebacon til højre. Foto: MetroXpress

Et nyt fiskeprodukt fremstillet af laks smager lige som svinebacon af salt og røg, men indeholder meget mindre fedt og også de sune omega3 fedtsyrer. Der er derfor grund til at stille store forventninger til et nyt laksebaseret produkt, som ind til videre markedsføres i England, en at de store aftagere af dansk røget, saltet smældfedt svinekød. Metroxpress skriver bl.a:

De fleste kan godt lide et godt stykke bacon, når der eksempelvis skal laves brunch.

Men det er jo en fed spise, og derfor findes der også andre lignende produkter, der bliver kaldt for ‘bacon’. Eksempelvis har firmaet ‘MacKnight’ lavet produktet laksebacon. Nu vil det også blive indført i Storbritannien, og det har fået flere medier heriblandt Daily Mail til at skrive om det.

Og ja det er bacon lavet på laks…

Firmaet hævder, at produktet smager bedre end normalt røget bacon. Det er lavet på atlanterhavslaks, og det er saltet og røget, som var det normal bacon.

Det skulle angiveligt også indeholde 100 færre kalorier end dens ‘svinefætter’.

via Var det noget med en omgang lakse-bacon? – MX.dk.