Tysk film om masseproduceret fjerkrækød (tysk)

Direkte link til filmen på ZDF klik her

Mehr als 600 Millionen Hähnchen wurden im vergangenen Jahr in Deutschland verarbeitet. Geflügel liegt noch immer voll im Trend. Allein der Hähnchenkonsum hat sich von 2001 bis 2010 verdoppelt. Längst sind diese Tiere schon genetisch auf schnelles Wachstum “programmiert”. Vor allem die Brust wächst überdimensional, denn sie ist besonders gefragt. Tiere werden heute den Essgewohnheiten angepasst. Immer mehr werden immer schneller produziert, nur deshalb ist ihr Fleisch so billig.

 

Dansk oversættelse

Mere end 600 millioner kyllinger blev forarbejdet sidste år i Tyskland. Fjerkræ er stadig populært. Alene forbruget af kyllingekød er fordoblet fra 2001 til 2010. Disse dyr er forløngst genetisk “programmeret” til hurtig vækst. Især brystet vokser enormt, fordi det er i stor efterspørgsel. Dyrene er tilpasset vor tids spisevaner. Flere og flere bliver produceret hurtigere og hurtigere, og det er grunden til, at kylling er så billigt.

Hurtigvoksende kyllinger

via 37 Grad: Unser täglich Tier – ZDF.de.