ForsideVenstrebanditter, konservative forbrydere og andre løgnereEndnu en venstremand "glemte" at indberette partistøtte

Endnu en venstremand "glemte" at indberette partistøtte

-

Kristiasn Pihl Lorenzen

Transportordfører Kristian Pihl Lorenzen har “glemt” at fortælle om støtte til sin valgkamp på 200.000 kr. Pengene er samlet ind via en støtteklub, så de enkelte bidragsydere kunne skjule deres medvirken. Men det samlede beløb skal under alle omstøndigheder oplyses i henhold til partistøtteloven.

Fire andre venstrefolk har også haft meget svært ved at huske, at de er omfattet af denne lov.

Ifølge Kristian Pihl Lorentzen er det en fejl, at han ikke har fortalt om et støttebeløb på 200.000 kroner.

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen (V), indrømmer, at det er en fejl, at han ikke har indberettet et beløb på omkring 200.000 kroner, som han modtog fra en erhvervsklub i den seneste valgkamp.

Den manglende indberetning til myndighederne er et brud på partistøtteloven.

– Indberetningen, der skal sendes af sted i kølvandet på et valg, er ikke blevet sendt. Det er en klar fejl, og det beklager jeg. Det er der nu rettet op på, og fremadrettet vil jeg sørge for, at der er fuldstændig styr på det her, siger Kristian Pihl Lorentzen til Ritzau.

Aktindsigter om partistøtte til Region Midtjylland og Viborg Kommune, som Berlingske er i besiddelse af, viser, at en lobbyorganisation for transport var blandt donorerne til politikeren, hvis mærkesag er netop transportområdet.

via V-ordfører: Jeg har begået en klar fejl – Politik.