ForsideHørt på traktortrækketThorning: Kriminalitet skaber beskæftigelse i yderområderne

Thorning: Kriminalitet skaber beskæftigelse i yderområderne

-

Fanger i et fransk fængsel, hvor man går nye veje. Risiko for halebid er lig nul. Foto Alexia Brunet

Landbrugsavisen skrev den 28. april 2015 bl.a:

Thorning fremhævede arbejdet med et nyt statsfængsel på Falster som et eksempel på, hvordan også områder udenfor hovedstaden kan skabe job. Helle Thorning-Schmidt tog også mandag på besøg i fængslet.

 

Her på redaktionen stemmer vi i med et trefoldigt leve for det evige argument, som altså kan retfærdiggøre hvad som helst: det skaber arbejdspladser!

Lad os få gang i kriminaliteten, så de hurtigt har fuldt hus på Falster og dermed masser af beskæftigelse for psykologer, betjente, bygningsarbejdere, kokke, administratorer osv.

Og hvis det ikke er muligt at få nok kriminelle dømt, så indsæt nogle flygtninge, hjemløse eller bare kommunister, så vi kan opretholde beskæftigelsen i de tyndt befolkede områder.

Det er nemlig sådan ” områder udenfor hovedstaden kan skabe job.” som statsministeren lidt flot udtrykker det. Forbryderne fra storbyen fortjener vel også en del af æren. De ofrer sig for yderområderne og går i spjældet langt fra deres kære. Det fortjener anerkendelse og respekt, for det skaber vækst og arbejdspladser i yderområderne. De indsattes fremstilling af gyngeheste bidrager også væsentligt til nettohandelsebalancen og klimabeskyttelsen.

sickpigs.dk bidrager også gerne med ideer, som kan hjælpe det betrængte landbrug, som jo er ramt af Ruslands- afsætnings- indtjenings og finanskriserne. De stinkende svinestalde kan uden videre anvendes som fængsel for voldspsykopater og storsvindlere. Vi skønner, at ingen ombygning vil være påkrævet og belægningsprocenten kan umiddelbart overføres fra slagtesvin til mennesker: 0.65 m2 pr. fange/slagtesvin. Rodemateriale vil nok ikke være påkrævet, men man kunne eventuelt uddele nogle revolvere. Så bliver der også hurtigt bedre plads. Og beskæftigelsen stiger. Det giver vækst i bedemandserhvervet, som dog vist nok stortrives på sydhavsøerne.

Kriminalitet må siges at være en god ting for yderområderne.

Regeringen skal gøre det lettere for østkriminelle at komme ind i landet og blive her – bag tremmer!

via Thorning åbner for at ændre planloven | Landbrugsavisen.