ForsideCasesGyllegateLeder: Eva-exit

Leder: Eva-exit

-

1-1265281828eva_med_telefon 10-11-2009 16-07-42 432x587
Eva Kjer Hansen snakker i telefon, muligvis med Axelborg om, hvad hun nu skal gøre. Den søde ministertid lakker mod enden. Foto: sickpigs.dk.

Landbrugets marionet i regeringen, Eva Kjer Hansen cirkler snotforvirret rundt i spinatbedet. Det skyldes, at hun er tøjret til en pæl i midten kaldet: regeringens frygt for landbrugets vrede. Derfor agerer hun øjentjener, når landbrugets hærdebrede typer sætter sig til rette i ministeriets mødelokaler.

Hun har lyttet. Hun har gjort som befalet. Og hun har snydt og bedraget for at lægge et tykt røgslør ud, så vælgerne ikke opdager, at hun som skødehund for Bæredygtigt Landbrug medvirker til at sætte de miljøgevinster over styr, som trods landbrugets modvilje er hentet hjem i de seneste årtier.

Dannebrogsridderen fra Åbenrå har bondeblod i årerne. Hun er overbevist om, at flere svin er godt for Danmark. Hun fremmer effektivt udbredelsen af MRSA ved at spille uvidende, blind og lammet. Hun lod i sin forrige ministerperiode sine bondevenner nappe 750 millioner af EU-kassen gennem  svindel med braktilskud og betalte efter et ynkeligt retligt nederlag det hele tilbage til EU med skatteydernes penge. Eva Kjer Hansen skyr ingen midler for at forkæle sine åndsfæller i landbruget.

Men vi vover den profeti, at det kommer til at koste hende ministertaburetten. De seneste afsløringer, som har spredt sig til hele pressen i Danmark fra Kjeld Hansens blog www.gylle.dk, har gjort hende så upopulær i vide kredse, incl. det borgerlige Danmark, at Lars Løkke snart skifter hende ud. “Gyllegate” bliver hendes Waterloo. Vi gætter på, at den driftsikre, joviale viceinspektør fra Vojens, Hans Chr. Schmidt, der kender ministeriet fra tidligere,  overtager fødevareministerposten inden for kort tid. Han trænger også til noget nyt at rive i, efter at Femern-forbindelsen ser ud til at blive opgivet. (Her havde man i øvrigt også snydt med beregningerne)

Om Løkke så klogeligt udnævner en ny miljøminister afhænger af, om Axelborg giver ham lov.

Eva Kjer Hansens fremtid ligger nok ikke i politik. Men mon ikke de kan finde et kontor til damen henne på Vesterbrogade?

Axelborg skylder hende lissom en tjeneste.

Det mener sickpigs.dk

Se også her

PS: Det viser sig, at Hans Engell er enig med sickpigs.dk. Læs det her