ForsideCasesGyllegateBreaking: Eva Kjer får nyt topjob hos Bæredygtigt Landbrug

Breaking: Eva Kjer får nyt topjob hos Bæredygtigt Landbrug

-

Gyllegate fik happy end for Eva Kjer.

Landbruget kan fejre endnu en triumf, idet det igen er lykkedes at ansætte en kvinde med ministerbaggrund i en topstilling i landbrugets organisationer.

Karen Hækkerup smuttede tidligere fra fødevareministerposten til direktørstillingen i Landbrug og Fødevarer, og kan med sit kendskab til ministeriet på en helt særlig måde sikre landbrugets interesser her. Nu har udbrydergruppen Bæredygtigt Landbrug gjort det samme, idet de har givet den detroniserede fødevareminister, Eva Kjer Hansen et godt tilbud.

-Det er den slags, som kun sker en gang i livet. Et tilbud man bare ikke siger nej til, udtaler Eva Kjer Hansen til Politico.

Flemming Fuglede  udtaler i den anledning.

– Vi synes at Eva har gjort meget for landbruget og vi har haft et rigtigt tæt parløb med hende, da hun var minister. Hun blev presset af caffelattesegmentet på Østerbro til at  opgive sin stilling, men vi har nu oprettet en ny stilling som særlig politisk koordinator for Bæredygtigt Landbrug. Vi er i gang med at planlægge den næste landbrugspakke, og med Eva på bukken, se vi frem til endnu mere vækst og endnu flere arbejdspladser i den danske fødevareklynge.

Vi byder Eva rigtig hjerteligt velkommen i Bæredygtigt Landbrug, slutter Flemming Fuglede.

Eva Kjer Hansen er født og opvokset på et landbrug.

Politico