##Metoo. sexchikane på redaktionen

Her på redaktionen vil vi naturligvis også gerne være med på dilleren, undskyld dillen, med at være blevet udsat for sexchikane for længe siden. Og der er da heller ingen tvivl om, at vi er blevet voldsomt traumatiserede af, at en ældre, ret indtørret og runken, kvindelig skolelæge for ca 55 år siden uden tilladelse stak sine lange, kolde, magre fingre ned i redaktørens underbukser for at beføle både pungen og dens spermaproducerende indhold.

Det var et overgreb som vi aldrig har overvundet.

Måske endnu værre var det, da redaktøren udsatte sig selv for en voldsom krænkelse ved uden tilladelse eller varsel at udføre kradsebevægelser med den ene hånd imellem ballerne. Det skete senest i forgårs, og vi er stadig præget af ydmygelsen.

Nu må det stoppe med al denne seksuelle ydmygelse. Krænkerne bør sættes bag tremmer uden dom eller forsvar. Det er slet ikke nok at de bliver hængt ud på facebook. Det skal stramninger til hurtigst mulig for at komme dette uvæsen til livs, som i følge vore hemmelige kilder er iscenesat af selveste Vladimir Putin ovre i Rusland.