Beretning fra en skralder

Julie fik et chok, da hun så hvor meget mad butikkerne smider i containerne.

I et debatindlæg i Politiken skriver Julie blandt andet:
Jeg havde vitterlig løftet låget på forskellige containere på Amager og taget det, der lå øverst. Helt frisk mad, primært brød, frugt og grønt, som butikkerne ikke mente, at de kunne sælge. Kød lod jeg ligge, da jeg var i tvivl om, hvornår det sidst havde været på køl. Men med den mængde, vi fandt på den korte tid, vi var af sted, er der ingen tvivl om, at vi i Danmark slår tusindvis af dyr ihjel uden nogen som helst grund. Kødet ender alligevel i skraldespanden.

https://politiken.dk/debat/art7018666/Jeg-fandt-mad-nok-til-at-br%C3%B8df%C3%B8de-en-familie-en-uge.-Jeg-m%C3%A5tte-endda-lade-mad-ligge-fordi-jeg-ikke-havde-plads-i-bilen