ForsideHørt på traktortrækketLidt gift i drikkevandet, hvad er problemet?

Lidt gift i drikkevandet, hvad er problemet?

Fra Landbrugets pesticid-, nyheds- og drikkevandsforsyning på Axelborg har vi modtaget nedenstående opsang, som vi bringer uforkortet

-

Nu flipper disse forbandede drikkevandsterrorister og naturgaggere igen ud over en smule  gift i drikkevandet. Sikke noget pjat, der er ikke mere gift i drikkevandet end der er altid har været, og det har ingen taget skade af. Kogsalt og kaffe er også giftigt i for store mængder.

Hvad der er i øvrigt i vejen med at få drikkevand på flaske. Vi drikker whisky, øl, sodavand og alt muligt af flasker. Mælk kommer ud af tetrapak, hvorfor er det, at drikke vand absolut skal komme ud af hanen. Du kan vaske både dig selv og bilen i vand fra hanen, bare ikke ganen. Hold fanen højt for det danske ledningsvand men skru ned for hysteriet om pesticiderne. Så længe fiskene i åerne ikke klager, er der ikke noget at komme efter. Har nogen hørt en daphnie klage? Der er ellers nok af dem.

Det er da en fordel at man kan sprøjte sine haveplanter mod lus med haveslange. Og gøde tomaterne i drivhuset. Dette opvejer fuldt besværet med at hente vand til kaffen på flaske. Nu ikke så meget brok. Tag jahatten på og smil.

Skål i vand.