Tidligere Trumprådgiver støtter aktivt det yderste højre i Europa.

Mens Washington er på den anden ende på grund af påstået russisk indblanding i det amerikanske præsidentvalg fjumser Steve Bannon, en højredrejet radiovært og tidligere Trumprådgiver fra USA i følge Per Nyholm på JyllandPosten rundt i EU og trækker i trådene. Han er godt i gang med - helt privat - at destabilisere EU ved systematisk at styrke den EU skeptiske/fjendtlige fløj af højreradikale partier fra sin bastion syd for Rom.

Per Nyholm kommenterer frit fra leveren og normalt højre fløj verdens gang ovre fra Viby J. Den 24. maj skriver han overraskende bl.a:

Her skråler hel- og halvfascister, tilskynder af Salvini, Frankrigs Marine Le Pen, Hollands Geert Wilders, Ungarns Viktor Orbán og udsendte fra Straches FPÖ, imod demokratiet og Europa, delvis finansieret af det putinske Rusland, delvis inspireret af præsident Trumps tidligere strategichef, Steve Bannon, der har slået sig ned på et kloster syd for Rom, hvorfra han optræder som rådgiver for Salvini og Le Pen.

https://jyllands-posten.dk/premium/kommentar/undervejs/ECE11400557/stoejberg-og-vistisen-staar-i-udkanten-af-den-oestrigske-skandale/