Svineavler truer aktivister på livet

Svinebonden John Povlsen har på sin facebookside spurgt om der er "jagttid" på "disse planteædende tingester", som ulovligt var trængt ind i hans svinestald, dog uden at forvolde skade.

-

Såvel svinebonden som aktivisterne, der har handlet på egne vegne, men alle er tilknyttet “Veganerpartiet”, er politianmendt.

Svinebonden har anmeldt aktivisterne for ulovlig indtrængen på privat grund. En bornholmer har anmeldt svinebonden for dødstrusler, som Povlsen har slået op på sin Facebookprofil.

Veganerpartiet samler underskrifter for at komme ind i Folketinget.


Til

Københavns Politi

Under en artikel i LANDBRUGSAVISEN vedr. en dom mod nogle veganere, som er brudt ind i en svinestald for at filme, har en   JOHN POVLSEN   bragt dødstrusler mod disse veganere. Ordlyden på tråden under artiklen lyder: “Er der jagttider på disse planteædende tingester, eller må de skydes hele året”? Dødstruslen er bragt i dag 11.06.19.

Jeg anmelder hermed John Povlsen til Københavns Politi for dødstrusler jvfr. Straffeloven § 266 om TRUSLER. LANDBRUGSAVISEN skal kunne identificere de nærmere personforhold omkring John Povlsen.

Artikel fra LANDBRUGSAVISEN med dødstrusler vedhæftet.

Med venlig hilsen

Holger Øster Mortensen, Smedevej 6, Snogebæk, 3730 Nexø