EU kommissionen lægger røgslør ud om landbrugsstøtten

Adgang til EUs landbrugsstøtte er nu organiseret via Landbrugsstyrelsen, men der er tydelige begrænsninger

Denne sides redaktør har forsøgt at løfte sløret for,hvor mange penge den “tekniske”  fallent Lars Jager Madsen fra Vardekanten har modtaget i årenes løb. Det er ikke muligt selv at fremsøge alle oplysningerne og i første omgang afviste ministeriet at levere oplysningerne. Ministeriet skriver bl.a:

Det er korrekt, at der på vores hjemmeside med offentliggørelsen af tilskud kun kan ses tal for årene 2017 og 2018, da det er et EU krav til offentliggørelsen, at det kun skal dække de to seneste år. Måden denne funktion er sat op på, er efter de regler EU kommissionen giver til offentliggørelsen.

Vi har herfra gjort Landbrugsstyrelsen opmærksom på, at oplysningerne for alle år er omfattet af Miljøoplysningslovens §3 stk. 3, hvorfor de skal udleveres.