Snydepelsen Mogens Dall får en hilsen fra denne sides redaktør.

Selv om Mogens Dall sammen med sine to ny fyrede direktører har fejet flittigt med fejekosten, er det ikke lykkedes at skjule, at sekscifrede beløb i LandboSyd er faktureret uden modydelse. Landboformanden selv har hårdt presset indrømmet, at drejer det sig om 30 % af årets resultat eller 600.000 kroner.

At dette beløb kan fordeles på måske 1000 forskellige kunder, som hver især kan se en god plovmand flyve ud af tegnebogen, ændrer ikke, at der er tale om meget alternativ bogføring, når der eksempelvis opereres med ”fiktive medarbejdere”.

Fupnummeret bør politianmeldes straks, så en uvildig undersøgelse kan klargøre, om der foreligger kriminelle forhold. Bestyrelsesformandens iver for at forplumre sagen i offentligheden tyder på, at Mogens Dall frygter en fremtid bag tremmer.

Mogens Dall er en færdig mand i Dansk Landbrug.