Forskere: Menneskeheden er truet af klimaændringerne. Vi bliver stegt XXXV

Drivhuseffekten ser ud til at tiltage i hastighed. Forskerne må ofte revidere deres skøn over, hvornår katastroferne kommer. De rykker stadig tættere på. FNs forskerpanel er entydig i sit budskab. Det går den forkerte vej, og det går stærkt

9. august (Reuters) – Global opvarmning er farligt tæt på at gå ud af kontrol, sagde et FN -klimapanel i en skelsættende rapport mandag, og advarer om, at verden allerede er sikker på at stå over for yderligere klimaforstyrrelser i årtier, hvis ikke århundreder, der kommer.

Mennesker har “utvetydigt” skylden, hedder det i rapporten fra forskerne fra det mellemstatlige panel for klimaændringer (IPCC). Hurtig indsats for at reducere drivhusgasemissioner kan begrænse nogle påvirkninger, men andre ikke står til at ændre.

 

https://www.reuters.com/business/environment/un-sounds-clarion-call-over-irreversible-climate-impacts-by-humans-2021-08-09/?s=09