Jan Dahl stoler ikke på sickpigs.dk redaktør. Vi dokumenterer alt

 Jan Dahl, dyrlæge og veterinær chefkonsulent på Axelborg,  har som privatperson – hvilket understreges rigtig mange gange – henvendt sig til fødevarestyrelsen for at få bekræftet, at den har udleveret alle dyrlægers autorisationsnumre i forbindelse med en aktindsigt. Han spørger direkte og insinuerende: "Kan det virkeligt være rigtigt?". Han mener, at numrene er "private" og kan misbruges af misbrugere. Numrene er ikke mere hemmelige end, at de fremgår af alle recepter, som dyrlægen udskriver. Det kræver dyrlægeloven. 


 Fra: Jan Dahl [JD@lf.dk]
Sendt: 22. marts 2012 09:57
Til: Per Henriksen (FVST)
Emne: Dyrlægers autorisationsnumre

Hej Per.
Lige for en god ordens skyld. Det her er ikke en LF-henvendelse, men en henvendelse fra en dyrlæge med et autorisationsnummer, som anvendes til bestilling af medicin til min hund, kat og hest.
På www.sickpigs.dk ligger en komplet liste over dyrlægers autorisationsnumre, som i følge Knud Haugmark er udleveret fra centraladministrationen.
Kan det virkeligt være rigtigt? Når jeg bestiller medicin på apoteket, oplyser jeg mit navn og mit nummer, og så har jeg aldrig oplevet, at der var yderligere check, uanset hvad jeg har bedt om. Og de apoteker kender mig absolut ikke personligt, da det vel sker max to gange om året.
Jeg har opfattet mit autorisationsnummer som en del af sikkerheden omkring udlevering af medicin, men det er måske forkert opfattet? I følge en apoteker, som jeg har talt med, er det i hvert fald deres opfattelse.
Er det forhold vurderet, i forhold til udlevering af autorisationsnumrene til Knud Haugmark?
Igen vil jeg understrege, at det her ikke er en LF-henvendelse, men en personlig henvendelse fra en bekymret dyrlæge, som frygter at opleve, at hans aut-nummer bliver misbrugt.

mvh

Jan


Vi iler for at bringe den originale aktindsigt med alle 5000 numre på dyrlægerne, så både læsere og chefdyrlæger på Axelborg med private anfægtelser kan føle sig rolige.

sickpigs.dk har altid rent mel i posen.

Kilde/link

Se mailen fra fødevarestyrelsen her