ForsideUncategorizedGlade Søren Spade.

Glade Søren Spade.

-

Søren Spade er en glad mand: " For det første er det nu tilladt at lyve, hvis der er tale om en nødløgn. Juhuuu," jubler Søren Spade, "når justistsministeriets embedsmænd må, så må vi også. Nu kan vi med god samvittighed igen gå ud med en kampagne om, at danske landmænd er en gevinst for landet, selvom vi aldrig nogen sinde kan betale vores gæld tilbage. Og vi kan lyve om nedsat pesticidforbrug og om, at det er meget bedre at være landmand i alle andre lande end i Danmark, hvor vi faktisk er de eneste, der opretholder velfærden for landets børn, syge og gamle..Juhuuuu”

Søren Spades jubelråb giver genlyd helt oppe under kuplen på Axelborg. ”Der er ikke langt til at vi også snyder lidt med miljøstøtten og fifler lidt med egnsudviklingsstøtten. Men vi tager naturligvis ikke forskud på glæderne”, forsikrer den glade Spade vores udsendte medarbejder.

”Det er helt fantastisk at vi nu også må slå danskere ihjel med MRSA. Jeg tror da lige at jeg skal ud og smitte et par besværlige journalister så de bliver tavse for evigt” griner Søren Spade, så han mener det nok ikke så slemt.

”Vi har ingen problemer med MRSA i den daglige drift, for vi sender straks smittet personale tilbage, hvor de kom fra. Så er problemet løst ved roden,” mener Søren Gade, som i dagens anledning har smurt dobbelt lag leverpostej på franskbrødet, som han skyller ned med sort kaffe.