ForsideUncategorizedUnderbuksemysteriet kap. 2

Underbuksemysteriet kap. 2

-

 

Fra vores hemmelige, såkaldte tys-tys kilde forlyder det, at Lars Løkkes sponsorerede underhylere var foret med blødt minkskind både foran midt på og bagpå omtrent i anushøjde.

Vi kan derfor gå ud fra, at Lars Løkkes glade smil og muntre fremtoning skyldes konstant stimulering dels af pungen og dels af nerverne omkring formandens anus med kildrende minkpels.

Minkskindende var sponsoreret af pelsdyravleren Martin Merrild, en god ven af landbruget over organisationen Copenghagen Fur, og omfattede foruden de pelsforede boxershorts, 9 jakkesæt, sokker, slips m.v.

I Venstre var man i 2011 i vildrede, og den tidligere medarbejder ved Landbrug og Fødevarer, Claus Richter, forslog, at man lod som om, at der var tale om en personlig gave til Lars Løkke, så det ikke skulle fremgå af Venstres indberetninger om partistøtte, fordi beløbet først var lagt ud af partiet, og siden indbetalt af sponsoren med tilbagevirkende kraft.

– Den slags omkontoeringer er vi rigtig gode til i Danmark, udtalte Claus Richter på en internt økonomimøde møde med Merrild, Hjorten og Søren Pind. – Vi brugte det rigtig meget i L&F, da jeg var ansat der, og det gik fint. Kontrollen blev overladt til vores egen revisor, og han skulle sq ikke have noget i klemme, kan I nok regne ud.

Nogle år senere mente Richter pludselig, at man nok hellere måtte indrømme, at man have ”overset” beløbet. Så den milde gaveregn fra Merrild og hans pelsavlerkolleger blev ikke en del af valgkampen og debatten før i 2014, da de pelsforede underbukser kunne afsløres af sickpigs.dk.

Sickpigs.dk formidler via forretningen Zorning på Gammel Kongevej boxershorts "model Løkke" med ægte minkpels til kroner 2.500 pr. par. 3 par for 6.000 ved samlet bestilling.Vi arbejder på at skaffe billeder af Løkke iført de lækre underhylere og har bl.a. henvendt os til partiet Venstre, for at låne nogle optagelser fra de i pressen omtalte "fotosessions".