ForsideMRSALandbrug og Fødevarer udfører vejledningsopgaver vedr. MRSA for staten

Landbrug og Fødevarer udfører vejledningsopgaver vedr. MRSA for staten

-

Citat fra fra fødevarestyrelsens hjemmeside om beskyttelse imod MRSA:

Du skal informere dine medarbejdere


Som arbejdsgiver har du pligt til at informere dine medarbejdere, hvis der er påvist husdyr-MRSA i din svinebesætning.Du skal udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV) og give instruktioner til medarbejderne, så de kan tage passende forbehold i deres arbejde for at mindske risikoen for at blive syge.I Arbejdstilsynets vejledning ”Beskyttelse mod MRSA” kan du læse mere om, hvad du skal gøre for at sikre dine medarbejdere mod smitte fra besætningenPå Landbrug og Fødevares hjemmeside kan du læse, hvad du gøre i forhold til dine ansatte

Se også Arbejdstilsynets regler her

Bramchens eget opslag til stalden her

Kilde/link

Fødevarestyrelsen