ForsideMRSALandbrugsorganisation bringer børn i alvorlig MRSA-smittefare

Landbrugsorganisation bringer børn i alvorlig MRSA-smittefare

-

Begynder branchen med at rense de store producenter af smågrise, så får man brudt kæden af smittebærende dyr. Målsætningen bør være en smittefri svineproduktion, som alle – ansatte såvel som slagteriarbejdere, skoleelever og almindelige søndagsgæster med børn – kan være trygge ved at omgås.

Resistente svine-MRSA-bakterier er ikke noget uundgåeligt djævelskab, som Fanden har skabt. De skyldes udygtige agroproducenter, der bruger for meget antibiotika. Man må spørge, om det første barn virkelig skal dø, før Landbrug & Fødevarer viser en smule anstændighed og stopper med at bruge børn som dække for de urene produktionsforhold i store dele af erhvervet?

Kjeld Hansen er gårdejer og journalist

Sådan slutter Kjeld Hansens indlæg om børns besøg på MRSA-smittede gårde. Læs hele indlægget ved at klikke på linket herunder

Kilde/link

Landbrugsorganisation bringer børn i alvorlig MRSA-smittefare