Forsidebagatellisering af MRSA-farenJens Gammelgaard er en tøsedreng

Jens Gammelgaard er en tøsedreng

-

jens-gammelgaard-web
Formanden for den lokale landboforening bider nu i græsset i pennefejden med denne sides redaktør.

I forbindelse med et læserbrev om Jens Gammelgårds anvendelse af skældsord over for mig (“kryster”), løgnehistorier om, at min løbeseddel er “anonym” og notorisk urigtige oplysninger om, hvor svært det er at komme ud af bærertilstanden for MRSA skriver Stiften:

“Redaktionen har tilbudt Jens Gammelgaard at svare, men det har han ikke ønsket. »Det fører kun til mere mudderkastning,« skriver han til Århus Stiftstidende”

Jens Gammelgaard er ikke mand for sin hat. Han kryber ned i et hul, når ikke får lov at prædike sine løgnehistorier. Sikke da et skvat. Hans medlemmer i landboforeningen må da skamme sig over sådan en vatnisse. En rigtig dårlig repræsentant for svineerhvervet.

Vorherrebevares.

Læserbrevet kan man læse her: Fakta fra manden bag løbesedlen – Odder | stiften.dk.