Svinefagdyrlæge Anders Holm, Odder, lyver og sviner redaktøren til.

Bag de mørke briller gemmer sig svinefagdyrlæge Anders Holm, der lyver i Odder Avis.
Bag de mørke briller gemmer sig svinefagdyrlæge Anders Holm, der lyver i Odder Avis.

Svinefagdyrlæge Anders Holm skrev i Odder Ugeavis den 24. september 2014, at løbesedlen er “anonym” og indeholder “falske oplysninger”
Vi har bedt ham dementere det første, fordi det ikke passer, og eventuelt bevise det sidste.

anders_holm_citat

Opdateres

Redaktionen har d. 25. sept 2014 skrevet således til Anders Holm på mail:

Kære Anders Holm
Jeg har nu fundet citatet fra avisen på biblioteket, som jeg vedhæfter.
Du skriver så sandelig, at min løbeseddel er “anonym”, hvilket er forkert. Den signeret med mit navn nederst i højre spalte, hvor man vil forvente det. Hvis du ikke kan påvise falske oplysninger, så synes jeg at du skulle bringe en dementi i Odder Avis i førstkommende udgave. Jeg er sikker på at redaktøren vil bringe den. Den kunne lyde således:

I sidste uge skrev jeg, at en løbeseddel som omhandler MRSA og som er uddelt bl.a. på Alrø var “anonym”. Dette er ikke korrekt, idet ophavsmandens navn, Knud Haugmark, fremgår af teksten, hvilket jeg havde overset. Der er altså ikke tale om, at han har villet skjule sin identitet. Jeg skrev også, at sedlen indeholder “falske oplysninger”. Dette er heller ikke korrekt, idet løbesedlens oplysninger alle sammen er korrekte.
Jeg beklager fejlen.
Anders Holm.