ForsideMRSALandbruget: MRSA vil brede sig til alle svin| DR

Landbruget: MRSA vil brede sig til alle svin| DR

-

Spørger man Landbrug & Fødevarer er bakterien noget, vi skal lære at leve med.

Der er ingen såkaldte mirakelkure til at komme den til livs. Faktisk kan vi forvente en fortsat stigning i smittespredningen, sådan at det indenfor de næste år vil være omkring 100 procent af grisene, der er inficerede med MRSA.

Det er en udvikling, vi er nødt til at håndtere, mener Søren Søndergaard i Landbrug & fødevarer. Til gengæld er han bekymret for forbrugernes reaktion:

– Det er rigtigt ærgerligt, at vi er kommet i en situation, hvor en relativ stor procentdel af forbrugerne har en anden opfattelse af virkeligheden, end jeg har. Og der har vi en fælles opgave i at kommunikere nogle fakta ud til forbrugerne, sådan at man ikke går og er bekymret for det her, siger han.

via Danskerne er bange for MRSA | Lev nu | DR.