ForsideFra vor egen verdenDenne sides redaktør politianmeldes af Bæredygtigt Landbrug

Denne sides redaktør politianmeldes af Bæredygtigt Landbrug

-

1-haugsmark
Landbrugsavisens journalist formår at skrive denne sides redaktørs navn forkert tre gange på kun fire linjer. Det må man vist kalde rekord i elendigt journalistarbejde. ( Vores understregninger.) I alt gentager journalisten bommerten 8 gange i artiklen.

Landbrugsavisen, bringer nu en historie om, at de såkaldt bæredygtige landmænd har politianmeldt redaktøren, fordi sickpigs.dk skrev om en ondsindet hackerangreb, der kunne spores til Bæredygtigt Landbrug. Landbrugsavisen skriver bl.a:

“På grund af et ondsindet hackerangreb, som vi har sporet til Bæredygtigt Landbrug, var sickpigs.dk desværre nede i nogle timer i dag den 19. september 2016.”Han beskriver angrebet som “temmelig amatøragtigt”, og det tog “kun kort tid fjerne de inficerede filer”.”Det hjælper ikke at lukke munden på budbringeren, skulle vi hilse de bæredygtige og sige. Men disse tabernaturer har næppe hjerne til at fatte det,” skriver Knud Haugsmark videre.Beskyldningen er Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, stærkt utilfreds med.”Den halve snes ansatte, vi har i BL, har i øvrigt baggrund som bl.a. faglært landmand, kontorassistent, jurist, journalist samt bachelor i jordbrug. Endnu mangler vi it-kyndige hackere…,” skriver Flemming Fuglede Jørgensen i sit nyhedsbrev.Bæredygtigt Landbrug har nu politianmeldt Knud Haugsmark.Knud Haugsmark tager politianmeldelsen med ro

Kilde: BL politianmelder debattør efter hacker-anklage | Landbrugsavisen