Der går et spøgelse gennem Europa.

2Nye borgerlige skraber bunden for almindelig anstændighed.

Endnu en politisk fantast har markeret sig i det europæiske politiske landskab. I sporet på andre intellektuelle nulliteter som le Pen (Front National), Frauke Petry  (AfD), Boris Johnson (Tory) og flere andre hjernedøde antieuropæere har en dum blondine fra Helsingør nu fået indsamlet de nødvendige stillere for at kunne deltage i næste valg med sit opkast af et parti: Nye Borgerlige.

Det er en skændsel for Danmark.  Som om det ikke var nok, at vores land i årtier var førende på den populistiske front, der nu er rykket helt ind på folketingets formandsstol, hvor den tåbelige og konstant mopsede Pia Kærsgaard troner.

Men nu får de ledige stemmer af flere konstant småfornærmede vælgere endnu et valg, og der er næppe tvivl om, at de de også denne gang vælger den nemme løsning med den enkle syndebukstænkning.

Det er nemlig karakteristisk for Nye Borgerlige, Front National, UKIP, AfD, Sverigesdemokraterne, hollandske Partij voor de Vrijheid med Geert Wilders i spidsen og flere andre, at disse partier reelt ikke har nogen brugbar politik, men satser på emotionel tilslutning på et fuldstændig irrationelt grundlag.

Samtlige disse svagpisserpartier bilder befolkningerne ind, at “den muslimske indvandring” er “helt ude af kontrol”. Ja, blondinen fra Helsingør, den tidligere konservative skroksæk Pernille Vermund, mener endda, det er noget man skal “få bugt med”.

Den retorik har vi hørt før. Og den slags er gift for demokratiet og en sund debat.

Vermund lægger sig videre helt på linje med sine opportunistiske forbilleder, når hun vi have Danmark ud af EU og dermed ødelægge mange års vellykket arbejde for fred og frihed. Hun ved givetvis endnu mindre om konsekvenserne end de britiske EU-modstandere, sammen med hvilke hun er klar til “at melde Danmark ud af EU og søge en løsere tilknytning i lighed med Schweiz.”

Der går et spøgelse gennem Europa.