Den mistænkte og muligvis skyldige medister er dog helt og aldeles umulig at strafforfølge, da den er både spist, fordøjet og skidt ud igen, altså fuldstændig splittet i atomer, hvorfor en egentlig anholdelse af delikventen vil være meget vanskelig hvis ikke umulig.

Fødevarestyrelsen skrev en pressemeddelelse om forløbet om den undslupne pølse, der menes at have en stærkt netværk af andre sygdomsforvoldere bag sig, som kan hjælpe med at skjule sig i forskellige frysere, hvorfra den kan slå til når som helst.

Lederen af Dansk Pølsepoliti, Arnold Kleinwurst udtaler til denne sides redaktør.

Vi er massivt til stede  og følger situationen tæt. Der skal ikke herske tvivl om, at vi ikke viser nåde over for disse slaskede slamberter og giver den slags slyngler, hvad de fortjener.

De kan komme ud på en øde ø og rådne op. Så kan de lære det, kan de!

udtaler Arnold Kleinwurst og fortsætter:

Arnold Kleinwurst, kommissær ved Dansk Pølsepolitis TaskForce

Men vi har brug for hjælp fra befolkningen. Man skal straks ringe 112, hvis man observerer mistænkelig adfærd på pølsefadet under julefrokosten, så vi kan sende vores PølseTaskForce, der griber resolut og effektivt ind over for Salmonellabanden, dette hemmelige netværk af maveknebsforvoldere, helt uden at ødelægge den gode stemning

lover pølsebetjenten.

Fødevarestyrelsen skrev om spørgeskemaundersøgelsen, og en stribe aviser skrev ordret af:

Siden midten af oktober har 33 patienter været syge med den samme type salmonella. Statens Serum Institut har nu gennemført en større undersøgelse for at finde smittekilden til udbruddet. Her indgik 21 patienter og 67 raske kontrolpersoner. Undersøgelsen peger på, at der er en sammenhæng mellem sygdomstilfældene og at have spist medisterpølse.

-Jeg holder uendelig meget af medister, udtaler medisterminister Jakob Ellemann til landmisbrug.dk inden han bunder endnu en snebajer

Når Fødevarestyrelsen har fundet smittekilden, formodentlig en medister, vil den sofort blive trukket tilbage fra butikkerne og få smæk i numsen med en våd avis.

Source: Medister formodet smittekilde til salmonellaudbrud