ForsideSvineproduktion i DanmarkBent Claudi vi have "bedre rammebetingelser" for svineproduktionen

Bent Claudi vi have "bedre rammebetingelser" for svineproduktionen

-

Den lavteknologiske svineproduktion i Danmark og Europa er presset af stigende omkostninger til bl.a. foder. Det får slagteriernes formand Bent Claudi lassen til at efterlyse indgreb fra det offentliges side. Til landbrugsavisen udtaler han bl.a:

 

"Som jeg ser det, er der tre overordnede indsatsområder, hvor det er nødvendigt at sætte ind omgående. Vi må for det første se på, hvad vi selv kan gøre, som producenter og slagterier. Dernæst må vi se på, hvad der kan gøres på nationalt niveau af vores politikere, for at sikre så optimale rammebetingelser om svineproduktionen som muligt. Og endelig må vi se på, hvad der kan gøres internationalt, for at sikre at USA og Brasilien ikke løber fra os."