ForsideMenneskers sundhedTraktorTroels: Varm luft til alle

TraktorTroels: Varm luft til alle

-

"Vi skal alle kunne trække vejret uden at bekymre os om udendørs luftforurening. Det gælder uanset, om vi bor på landet, i byen eller færdes i naturen."

Fra forordet til TraktorTroels’ sidste luftige rapport om bekæmpelse af luftforureningen.

Miljøministrens oplæg til forbedring af luftkvaliteten omfatter ikke de beboere af vore landdistrikter, der plages af stank fra landbrugsbedrifter.Gylle nævnes ikke i rapporten, svinestalde ej heller. Og så henvises til at man stadig står over for udfordringer selvom man altså angiveligt har brugt 100 mio på at bekæmpe problemet siden 2001. Et initiativ om at kvalitetssikre brændeovne vil tidligst have effekt på den stærkt belastende dioxinforurening om 25-50 år, nå alle de gamle ovne er udskiftet.

Kilde/link

Se rapporten her