ForsideUncategorizedInterview med Søren Spade

Interview med Søren Spade

-

 

Sickpigs.dk har fået et interview med Søren Spade, som er formandsdirektør for uvidenhedscentret vedr. danske grise.

 

– Søren Spade, hvordan har du det med at man nu har fundet hepatitisvirus i danske svins levere?

– helt fint helt fint. Os i landbruget leverer gerne lidt ekstra med uden beregning, den slags skal der være råd til i et velfærdssamfund som vores, der er grundlagt af danske bønder.

– Jamen, gravide dør af denne virus hvis de spiser den.

– netop netop, det går nemlig kun ud over gravide, og derudover kun gravide kvinder. Så problemet er ret begrænset. Der er jo nok kvinder i verden, som ønsker sig et barn, og vi i dansk landbrug vil da gerne bidrage hertil. Børn er en gave. Det er min faste overbevisning.

– Søren Spade, mener du, at dansk landbrug skal være stolte af, at danskernes favoritpålæg, leverpostej, gør danskerne syge og at nogle dør af hepatitis F sammen med deres ufødte børn. ?

-Altså,  nu skal vi være nøgterne, Vi skal jo alle dø, og at dø af leverpostejsforgiftning er ikke det værste. Selv ville jeg foretrække at blive kvalt af en flæskesvær i den gale hals, men den slags er vi jo ikke herre over, – endnu. Og så omkommer der stadig langt flere mennesker på de tyske motorveje. Skulle vi så blive hjemme af den grund?

– Så du er af den opfattelse, at der gerne må være virus i danske svin?

– Ja, og jo mere jo bedre, for så får kunden endnu mere for pengene. Virus er jo proteinholdige og protein er meget, meget sundt. Dansk landbrug og især svinene har i århundreder gjort danskerne sunde og stærke, hvis de altså kunne klare mosten, som man siger, hø hø…Og så er der også mindst to, tre millioner arbejdspladser i det der virus, glem ikke det, der skal jo smør på brødet i de små hjem…