ForsideLandbrugets økonomiEr svineproduktionen god for økonomien?

Er svineproduktionen god for økonomien?

-

Kære Dan Jørgensen

Du er i Jyllands Postens netmedie EPN den 14. april 2014 citeret for følgende:

– Vi har en stor svineproduktion i Danmark. Det er godt for vores økonomi, men det stiller også nogle etiske krav.

Kunne du forklare mig, hvordan svineproduktion er godt for vores økonomi. Den har givet milliardunderskud i årevis, spreder og udvikler resistente bakterier, som ikke er bange for gule eller røde kort, den koster naboejendommene deres friværdi, jar måske endnu mere, der flyder et ukendt beløb til udlandet via såkaldte praktikanter, der sender penge hjem, mennesker bliver syge af kræft, hjertesygdom etc på grund af kødspiseri, og så videre.

Men du kender altså hemmeligheden bag svineproduktionens fordele for “vores” økonomi. Vil du ikke være sød og invie os andre i denne hemmelighed. sickpigs.dk stiller med fornøjelse spalteplads til rådighed i rå mængder, hvis det skulle være nødvendigt.
Ved samme lejlighed kunne du måske fortælle, hvorfor det er skatteydernes opgave at løse svinebøndernes etiske problemer. Det kan hurtigt løbe op, skulle jeg mene.

 

Venligst

 

Knud Haugmark

redaktør for netmediet sickpigs.dk

Kilde/link

EPN