ForsideUncategorizedSvinevelfærdssamfundet Danmark

Svinevelfærdssamfundet Danmark

-

Dan Jørgensen med morgenhår

Svinevelfærdsministeren med morgenhår.

 

Dan Jørgensen mener, at det er vigtigere at danske søer har det godt, end at danskerne har gode skoler, hospitaler og plejehjem. Han har lige med et snuptag femdoblet statsstøtten til søernes (altså hungrisenes) velbefindende, så danske landmænd kan gå i banken og låne til at gøre deres farestalde mere behagelige for søerne. Altså for ca. 3% af dem. Pengene kommer fra den såkaldte "miljøteknologiske pulje".

Beklageligvis for Dan Jørgensen og hans svinedemokrater har søer ikke stemmeret. Hvis de havde, havde Dan nok hentet 30.000 ekstra personlige stemmer ved næste valg.

Næste år femdobler ministeren igen beløbet. Så vil han tilgodese søernes adgang til internet og moderne informationsteknologi. Desuden skal der bruges 10 mio. til at udvikle en særlig "Pigphone", som kan betjenes med trynen og forstå kommandoer udtrykt som grynt, smasken og andet øfferi.

"Der er både eksportkroner og arbejdspladser i ny teknologi. Vi regner med en miljøgevinst på 25% og at markederne i Kina og BRIG-landene vil åbne sig. Vi sender dronningen af sted, så hun kan sparke dørene ind i de lande, hvor vi jo er verdenskendt for vores velfærdsteknologi som vasketoiletter og robothunde." siger ministeren til sickpigs.dk.

Vi ønsker held og lykke.

 

Læs mere her

Kilde/link

DR