ForsideLandbrugets imagekampagneLandbruget lokker unge mennesker til landbrugsskolerne med falske løfter

Landbruget lokker unge mennesker til landbrugsskolerne med falske løfter

-

Med en stærk antydning af, at der er tale om en akademisk uddannelse på "hyoakademiet" lokker man unge mennesker på ordinære landbrugsskoler, private foretagener, der ikke er kendt for deres høje akademiske niveau.

Lækre modeller med diskret makeup skal trække de unge ind i de stinkende og MRSA befængte stalde, hvor de helt sikkert bliver smittet med den resistente stafyllokok, som de ikke vil blive behandlet for, før de forlader det smittefarlige erhverv.

Man får ikke en uddannelse, der leder til at blive "en tung dreng i dansk erhvervsliv" på en af de danske landbrugsskoler. Vi savner i hvert fald eksempler på det fra det virkelige liv.

 

DR udsendelsen detektor har skudt landbrugets overdrevne praleri ned. Landbruget er ikke Danmarks største erksportorganisation, som man skriver i en anden annonce. DR skriver bl.a:

Større eksport af lægemidler end svin

Danmarks Statistik publicerer hvert år opgørelser over omfanget af eksporterede varer inddelt i forskellige kategorier.

Og hvis man ser på opgørelsen over eksport inden for forskellige varegrupper, fremgår det, at det ikke er eksporten af svin, der topper listen. Danmarks mest eksporterede varegruppe er derimod medicinske og farmaceutiske produkter.

De to kategorier, der blandt andet dækker over eksport af levende og forarbejdede svin, gav tilsammen en eksport på knap 37,6 milliarder i 2013. Til sammenligning landede eksporten af medicinske og farmaceutiske produkter på 71 mia. kr.

Kilde/link

DR