Underbuksemysteriet kap. 3

-

MX skriver sikkert med Eksta Bladet som kilde:

"Partiet var i tvivl om, hvorvidt beløbet skulle indberettes og rettede derfor henvendelse til Skat, der oplyste, at det var en fejl ikke at indberette det. Derpå indberettede Venstre partistøtten i et brev til Indenrigsministeriet den 20. maj i år." (Vores fremhævninger)

Men det er jo ikke Skat, der tager stilling til partistøtte. Så hvorfor henvender de sig til Skat, hvis ikke det er for at finde ud af, om formanden er skattepligtig. Og det er han så.  Og så "veksler" man beløbet til partistøtte for at slippe for skatten. Derfor kommer historien om, at sponsoren betaler efterfølgende "med tilbagevirkende kraft". Men det kan man ikke. Sponsoren, altså Kopenhagen Fur, benægter, at de har støttet Løkkes underbuksebudget, habitter etc. Det tyder på, at spindoktorer i Venstreopfinder historien efterfølgende for at undgå at betale skat af beløbet.

Noget kunne tale for, at Claus Richter, der har en fortid i landbrug og Fødevarer,  har spillet dobbeltspil og orkestreret korrumperingen af Venstres formand.
Sådan kan det hænge sammen

Kilde/link

MX.dk