ForsideDen økologiske illusionØkosvin smitter med MRSA.

Økosvin smitter med MRSA.

-

okomaerke.jpegI weekenden afholdes det årlige høstmarked, og 60.000 danskere forventes at besøge økologiske landbrug rundt omkring i det danske land.Men det bliver anderledes i år, understreger Økologisk Landsforening, som afholder markedet. Til forskel fra normalt har man i år valgt at forbyde nærkontakt med svinene af frygt for MRSA smitte.”Vi tager det meget alvorligt, og har sendt en liste ud til vores værter om, hvilke tiltag de skal sikre til markederne. Blandt andet skal det sikres, at man ikke kan komme ind i en stald, hvor der er grise, og de førhen åbne udendørs stalde skal være lukkede,” siger Birgitte Nygaard, projektleder for det økologiske høstmarked.

via Økofest: Nok se, men ikke røre – Landbrug.