ForsideBiogasbedragetBirgitte Ahlring blev alligevel ikke bortvist

Birgitte Ahlring blev alligevel ikke bortvist

-

Professoren overvejer at stævne DTU, fordi DTU har udtalt til pressen, at Birgitte Ahlring var blevet bortvist. Det vidste hun intet om selv. Sagen har intet med Birgitte Ahlrings arbejde at gøre, men synes at være en udløber af en sammenlægning af to afdelinger på hhv DTU og Risø. Birgitte Ahlring har fået nyt job pr 15/8 2008. Hun skal lede udvikling af biobrændstoffer på Washingtoin State University.

Hendes virksomhed Biogasol har lejet lokaler på DTU og patenterede mikroorganismer blev opbevaret i en fryser på DTU. Disse organismer er nu fjernet fra fryseren som blev bevogtet af en vagt fra DTU.

Hun betegner sin virksomhed som en spin-off virksomhed.

Kilde/link

Ingeniøren