ForsideDebatindlægDebat: Danish Crown pynter på sandheden

Debat: Danish Crown pynter på sandheden

-

Det store danske slagteri Danish Crown fører i øjeblikket en reklamekampagne i flere af landets aviser, hvor man priser kvaliteten af slagteriets koteletter ud fra den korte transporttid fra stald til slagteri. Men der står intet om de millioner af grise, der årligt eksporteres levende til udlandet, kastration af 13-14 mill. ornegrise, et årligt forbrug af små 100 tons antibiotika til grisene, det faktum at der forbruges 5 kg. proteinfoder til at producere 1 kg. svinekød og at der bruges enorme mængder fyringsolie for at varmebehandle alt svinefoder. Ejheller nævnes noget om de store kvaler svinefabrikkerne giver for borgere på landet og den enorme forurening af især vores vandmiljø, som disse fabrikker forårsager.
 
Holger Ø. Mortensen, Præstholm Mk., Odder

Kilde/link