ForsideBrakstøtteLeder i EkstraBladet: Malkepigen Boel

Leder i EkstraBladet: Malkepigen Boel

-

EkstraBladet skriver på lederplads b.la:

LANDMÆNDENE er ved at score dobbelt inden for deres speciale: malkning af statskassen til et af Danmarks mest forurenende og forkælede erhverv.

FØRST MALKEDE de EU, da man fra 2002 fik penge, fordi man skulle braklægge en del af sine kornjorder. På det tidspunkt var EU’s propfyldte kornlagre på eksplosionspunktet. Nu kræver EU 750 af brak-millionerne tilbage, fordi det blev afsløret ved et kontrolbesøg, at de danske landmænd snød. I stedet for at braklægge de givtige kornmarker, hittede de diverse ubrugelige sandjorde, moser og sumpe, som alligevel ikke duede til noget. Kornproduktionen faldt da heller ikke et gram, mens millionerne rullede.

Kilde/link

Læs lederen i EkstraBladet