ForsideCasesGylleramtKommentar fra Jens Gammelgaard

Kommentar fra Jens Gammelgaard

-

Jemns

Af Jens Gammelgaard.

Ak ja, igen en af ’Gylle Holgers’ historier.

Selvfølgelig har Landsforenings ulovlige overflyvning ikke indflydelse på, hvorledes vi driver vores virksomhed.
Vi har flere gange set på overdækninger, men de har hidtil været for dyre. Da vi var på Agromek januar 2007, så vi igen på overdækninger. Denne gang fik vi et så stort afslag i prisen, at det blev interessant at fortage investeringen, selv om den er stor. Når vi tog fordelene med større kapacitet og ingen udkørsel af regnvand og modregnede den pris i tilbuddet vi fik, så det interessant ud, derfor blev tankene overdækket i foråret 2007. 
 
Den ulovlige flyvning foreningen fortog, vil jeg gerne give en kommentar.
 
Politichefen i Skanderborg opfordre mig til at lægge sag an mod Landsforeningen for Gylleramte, jeg overvejede det, men at føre en sag mod så tåbelig en forening, syntes jeg var spild tid. Vi har myndighederne i vores land, til at holde opsyn med om borgere og virksomheder overholder loven, det er ikke en forenings opgave. Tænk hvis vi i landboforeningen begynde at overflyve medlemmerne af Landsforeningen for Gylleramtes huse samt ejendomme og andre foreninger gjorde det samme, hvor tåbeligt! Jeg er for øvrigt ikke sikker på, at Holger Ø Mortensen kunne klare en sådan overflyvning, med de historier der går om Holger og om hvad han foretager sig i nabolaget. Dog er det ikke min opgave, at holde øje med ham, det er myndighedernes.
 
Kommentaren om, at vores landbrugsvirksomhed stinker midt i en kirke by, er blot endnu et eksempel på hans historier.
 
Det er således at Gosmer er en landsby, hvor der altid har været landbrug med mange husdyr, også lang tid før både Holger og jeg kom til Gosmer. Der var, både i tresserne og halvfjerdserne, samme antal dyreenheder i landsbyen som der er i dag, men ikke under så ordnede forhold. Angående vores virksomhed, så ligger den i udkanten af Gosmer og er for øvrigt en meget veldrevet og trimmet virksomhed, hvor der bliver taget store hensyn til vore omgivelser og hvor tingene altid er i orden.
 
For at der kan komme en let brise ind over de andre 4 gårde, skal vinden være i syd. For at den rammer de få huse og kirken, skal vinden være i sydøst, hvilket sjældent forekommer i Danmark. Desuden ligger landsbyen i landzone, det er jo netop landzone miljøstyrelsen fremhæver som landbruges arbejdsområde, hvor ellers. Vi har jo også her i foråret 2008 fået en landsrets afgørelse, der siger det samme. Så kan det vel ikke komme bag på nogen, selv ikke for Foreningen for Gylleramte, at landbrugsproduktionen netop ligger i disse områder
 
Jeg har ikke noget imod, at tage en dialog med andre foreninger, om de forskellige holdninger vi nu hver især har om vores samfund, det er en af demokratiets styrker. Hver gang vi i landboforeningen har prøvet at komme i dialog med Holger og hans kumpaner, tør de ikke. Holger har det som ræven der kommer snigende om natten, i form af et fly, hvor han trænger ulovligt ind over privat grund i lav højde for at tage fotos. Han prøver at bygge en historie op, der selvfølgelig mislykkes, da intet var ulovligt eller forkert. De to af tankene var der lige kørt gylle fra, og den tredje indeholdt kun regnvand.
 
Hans anden metode med at skrive læserbreve til pressen fulde af løgnehistorier, ja det behøver jeg vist ikke kommentere. Hans TV optræden i foråret sammen med blandt andre min næstformand, faldt også til jorden.
 
Holger gør sig selv til grin i lokalområdet, men det er selvfølgelig hans eget problem.      
   

Kilde/link

Se tidligere artikel