ForsideLandbrugsdrab og arbejdsulykkerMejetærskere forårsager dødsulykker, Landbruget bag flere andre trafikulykker.

Mejetærskere forårsager dødsulykker, Landbruget bag flere andre trafikulykker.

-

En mejetærsker, der  ikke overholdt sin vigepligt, forårsagede sidst i juli tab af menneskeliv. En motorcyklist blev dræbt på stedet, da mejetærskeren fra en mark kørte ud foran motorcyklisten ved Tavlov i Jylland. En anden mejetærsker kørte ud foran toget mellem Skjern og Herning. Føreren blev dræbt og der var flere kvæstede i toget. Se her  

Kun tilfældet forhindrede en større ulykke, da han i beruset tilstand mistede kontrollen over sin traktor med vogn på offentlig vej. Vognen kørte i grøften og traktoren holdt på tværs af vejen. En politipatrulje kom tilfældigt forbi, anholdt den fulde traktorfører og sikrede trafikken. Læs her.

En hesteejer overholdt ikke sin pligt til at hegne sine dyr, så hans hest slap ud på en befærdet vej, hvor en bilist kolliderede med den. I dette tilfælde gik det mest ud over hesten, der døde, mens bilisten fik ødelagt sin bil. Se her

Kilde/link

Landbrugsavisen