ForsideMRSAResistent bakterie er et arbejdsmiljøproblem.

Resistent bakterie er et arbejdsmiljøproblem.

-

2.6 % af deltagerne på en svinekongres var smittet med den farlige resistente stafyllokok, MRSA, som kan give meget vanskelige infektioner hos raske mennesker og være dødelig for svækkede. Svinebranchen stod sammen med seruminstituttet  for undersøgelsen, så tallene er umiddelbart åbne for aktindsigt. Redaktionen håber snarest at kunne bringe en liste over de besætninger, man skal holde sig fra som arbejdssøgende.


Til Seruminstituttet.
 
Hermed begæres aktindsigt i samtlige data fra den undersøgelse af MRSA som omtales i Landbrugsavisen i denne artikel:
 
 
Der henvises til miljøoplysningsloven.

Med venlig hilsen

Knud Haugmark
 
Skelhøjvej 25 C 1. th.
 
2800 Lyngby

Kilde/link

Landbrugsavisen