ForsideDebatindlægDebat: Massiv statsstøtte til uhæmmet svineproduktion lægger landet øde

Debat: Massiv statsstøtte til uhæmmet svineproduktion lægger landet øde

-

Af Overingeniør Petersen,  fredag 12. dec 2008 kl. 11:59 i Ingeniøren bl.a:
Er I klar over, at en ret snæver og stadig mindre gruppe erhvervsdrivende, ca. 12.000 personer, med massiv statsstøtte på ca. 8 mia. kroner (8.000.000.000 kroner!) om året er i færd med at forvandle hovedparten af Danmarks landskaber til udbringningsareal for svinegylde? Oven i købet under samtidig udledning af en mængde metan, der i drivhuseffekt svarer til udledning af CO2 fra samlige motordrevne transportmidler i Danmark. Det præmierer vi dem for!

(…)
Når den ‘finansboble’ brister, skal både landmændene og deres banker såmænd nok have endnu mere statsstøtte…

 

Kilde/link

Læs here opsangen i Ingeniøren