ForsideMRSAMRSA smitte fra menneske til menneske kendt i Holland siden 2004

MRSA smitte fra menneske til menneske kendt i Holland siden 2004

-

I en hollandsk undersøgelse fra 2004 fandt man to eksempler på, at børn af svinefolk var inficeret med MRSA, og at de var umulige at behandle. Der var tale om et 6 måneders spædbarn og en 12 årig dreng. Herunder citat fra undersøgelsen.

 


Although the aforementioned cases were unrelated in time and location, they shared some features. In all the cases, other family members were MRSA-positive, decolonization was repeatedly unsuccessful, and genotyping performed in the National Institute of Public Health and Environment (RIVM, Bilthoven, the Netherlands) showed the strains were not typeable by pulsed-field gel electrophoresis (PFGE) with restriction endonuclease SmaI (the standard method).

Kilde/link

Omtale af undersøgelsen