ForsideSvineproduktion i Danmark"Den gastronomiske gris", Landbrug og Fødevarers seneste reklametrick

"Den gastronomiske gris", Landbrug og Fødevarers seneste reklametrick

-

"Kom nærmere" lokker store skilte i det danske sommerland, "her kan du se den gastronomiske gris duroc gå frit omkring"

Rundt omkring i Danmark går nogle duroc-grise omkring på dejlige grønne marker og hygger sig, som svin kan det. Landbrug og Fødevarer lancerer shownummeret som "den gastronomiske gris", der angiveligt smager særlig godt og indgår i avlen af danske slagtesvin – og i øvrigt i alle mulige andre landes slagtesvin. At svinene i de danske industristalde aldrig ser et græsstrå, fremgår ikke af kampagnen, der endda fortæller historien om, at duroccen er den eneste gris, der er opkaldt efter en hest.

Det er jo godt at vide, når man en sommeraften sætter tænderne i en grillet kotelet.

Man bør sikre sig at svinene ikke smitter med MRSA inden man kommer alt for tæt på. Hav eventuelt desinficerende servietter i bilen og bær for en sikkerheds skyld mundbind. MRSA smitter ved berøring og gennem luften.

 

Kilde/link

Durocreklamen